ΔΙ Α Π Ο Ι Μ Α Ν Σ H

Διαδικτυακό Κέντρο
Ποιμαντικών
Ερευνών Μελετών και Εφαρμογών

Σε ποιούς απευθυνόμαστε

POIMHN-111aa996

Το Κέντρο Ποιμαντικών Ερευνών, Μελετών και Εφαρμογών “Διαποίμανση” ερευνά και μελετά Θέματα Ποιμαντικής.

Απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με το ποιμαντικό έργο της Εκκλησίας (τους ποιμένες και τους λαϊκούς συνεργάτες τους, τους θεολόγους καθηγητές, τους φοιτητές των Θεολογικών μας Σχολών και των Ανωτάτων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών και σε ερευνητές).

Περιέχει ποιμαντικό υλικό, όπως άρθρα (δημοσιευμένα στον Εφημέριο και άλλα θεολογικά και εκκλησιαστικά έντυπα), βιβλία, ερευνητικές εργασίες (διδακτορικά, μάστερ), καθώς επίσης και ενημέρωση για ποιμαντικά δρώμενα και άλλα.

Σκοπός του είναι να συνδράμει εκείνους που ασχολούνται με την Ποιμαντική Επιστήμη και την Ποιμαντική Πράξη στο χώρο της Εκκλησίας, και ταυτόχρονα αποβλέπει στην οικοδομή του πληρώματος του λαού του Θεού. Άλλωστε όπως τονίζει και ο ιερός Χρυσόστομος «το της Ποιμαντικής κέρδος εις άπαντα διαβαίνει τον λαόν».

Μοιραστείτε:

Μία Απάντηση

  1. Αγαπητοί μου, Φίλε κ. Αλ. Στσαυρόπουλε και συνεργάτες,
    Συγχαρητήρια θερμά για την ανάπτυξη/εξέλιξη της ιστοσελίδας και της όλης προσπάθειας και πολλής εργασίας που απεικονίζει. Ευχομαι καλή συνέχεια του έργου.
    Μουρχεται στο νου, επιτρέψτε μου, μια μικρή παρατήρηση-προταση. Σκέφτομαι ότι από μια τέτοια προσπάθεια δεν θα έπρεπε να λείπει το ράσο,σε επίπεδο συνεργατών. Είναι βέβαια πρωτότυπη η ποιμαντική ενασχόληση, μελέτη, έρευνα από πλευρας των ποιμενομένων, αλλά γιατί να μην ολοκληρωθεί: Εσείς έχετε τόσους γνωστους ιερωμένους, φίλα προσκειμένους προς τό έργο σας. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

On Key

Σχετικά άρθρα