ΔΙ Α Π Ο Ι Μ Α Ν Σ H

Διαδικτυακό Κέντρο
Ποιμαντικών
Ερευνών Μελετών και Εφαρμογών

Επέτειοι και… επέτειοι!

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ Tην Γενέθλιο Ημέρα του ιστοτόπου μας  «Διαποίμανση», γιορτάζουμε και θυμόμαστε την 25η Μαρτίου 2021, συμπλέει
η Μεγάλη με τη μικρή ιστορία. Διακόσια χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και επτά χρόνια από την έναρξη του Διαδικτυακού Κέντρου Ποιμαντικών Ερευνών, Μελετών, και Εφαρμογών:

Στο κύλισμα αυτών των χρόνων αναρτήθηκαν κείμενα που στοιχειοθετούν μεταξύ άλλων μία Ποιμαντική Θεολογία στη Θεωρία και την Πράξη της. Φροντίσαμε, όμως, να ρίχνουμε και ποιμαντικές ματιές στα όσα γεγονότα συνέβαιναν γύρω μας, στην Ελλάδα και τον Κόσμο, που αποτυπώθηκαν σε ποιμαντικά σημειώματα. Ανακοινώθηκαν επίσης Συνέδρια που έλαβαν χώρα, Συμπόσια, Ιερατικές συνάξεις. Έγιναν επίσης παρουσιάσεις βιβλίων, αφιερώματα περιοδικών, προβολή Εκθέσεων. Προβλήθηκαν μεταξύ άλλων και ποιμαντικές μορφές του παρελθόντος και του παρόντος, που σημάδεψαν την ζωή της Ορθοδόξου Εκκλησίας ανά την υφήλιο.

Όλα αυτά σήμαιναν διάθεση χρόνου, κόπου, φροντίδας αλλά και αγάπης για το επιτελούμενο έργο, με την πεποίθηση ότι «το της Ποιμαντικής έργον εις άπαντα διαβαίνει τον λαόν» (ι. Χρυσόστομος). Είμαστε ευγνώμονες σε όλους και όλες όσοι βοήθησαν και συνεργάστηκαν. Αλλά και σε εκείνους που ανταποκρίθηκαν και μοιράστηκαν τους καρπούς των κόπων μας. Τους ευχαριστούμε για την πιστή συμπαράστασή τους.

Μοιραστείτε:

On Key

Σχετικά άρθρα